Time Out Is Back

  

Na meer dan dertig jaar is Time Out helemaal terug!

De band Time Out was van 1984 tot 1994 in het noorden en het oosten van Nederland erg populair. Het repertoire van Tim Out bestond uit een goede mix van Nederlandse en Engelstalige muziek. Time Out was een veel gevraagde band op bruiloften en partijen, waarbij gezelligheid en entertainment op nummer 1 stonden.

Het succes van Time Out breidde zich snel uit nadat in 1986 de single 'Colorado' / 'It's gonna be Better' uitgebracht werd. Radio Rijnmond en de vele Piraten zenders door geheel Nederland pakten deze single met veel succes op en zo verkreeg de band ook in de rest van Nederland meer bekendheid, met name in het Zuidwesten van Nederland. Niet lang hierna volgde de tweede single; 'Die Mooie Roos van Mexico' en 'Je Bent Zo Veranderd'.

 

 

  

Na meer dan eenendertig jaar zijn deze nummers nog altijd zeer populair bij de Piratenzenders en de vele dorpsfeesten en dit betekende voor Bert Jipping en Henk Westrup - de bandleden van het eerste uur - een eerste aanzet om de draad weer op te pakken en het podium weer op te gaan.

Aangevuld met Erik Sterken is Time Out weer helemaal back en bestaat hun repertoire uit een mooie mix van oude nummers en zal het kenmerkende jodel geluid van Bert Jipping iedereen Back in Time nemen naar Time Out.

TIME OUT is exclusief te boeken bij Startup Events