Geheime zender stream en ether piratenstreams

Zoek je een geheime zender stream, leuke piratenstreams of een goede etherpiraten stream die bij je past en piraten platen draait zoals deze eerder volop vanaf de ether geheime zenders te ontvangen en beluisteren waren? Dan zit je bij Radio Olympia als piraten stream goed.

Ons team van ervaren etherpiraten en zender Dj’s en stations heeft meer dan 25 jaar ervaring met geheime zenders vanuit de ether. Zo streamen wij nu online via meerdere streams met meer dan 25 ervaren ether geheime zender piraten die de beste platen en singels bezitten. Door onze jarenlange ervaring kunt je op het beste geheime zender stream repertoire rekenen. Neem de moeite en luister live met ons mee op de piraten stream.

Geheime zender

Geheime zenders draaien zonder vergunning. Een geheime zender wordt als een last gezien wanneer ze met een groot vermogen via de ether uitzenden. Hierdoor worden legale stations en andere ether signalen vaak verstoord. Nu via de stream als zender is dit gelukkig verleden tijd. We hebben nu als ether zenders de handen in een geslagen en alle nodige licenties zoals Buma-Stemra en Sena aangeschaft om toch onze liefde en passie voor het levenslied piraten en geheime zender muziek met u te delen.

Piratenstreams en etherpiraten stream

Er zijn vele piratenstreams en etherpiraten via de stream te luisteren in nerderland, maar er zit veel verschil in de verschillende streams. Velen draaien ook wel piraten platen en maar ook heel regelmatig nieuwe nederlands talige muziek. Wij als Olympia piraten stream hechten ten opzichte van veel andere piratenstreams heel veel waarde aan de echte geheime zender muziek. Een goede etherpiraten stream met een diversisteit aan kwalitatief goede muziek is vrij lastig te vinden. Daarom kun je via Olympia piratenzenders de meest variërende oude piratenzender platen beluisteren.

De piraten stream voor de mooiste geheime zender stream en piratenstreamsVeel luisteraars zijn sterk net als ons aan geheime zender piraten en etherpiraten gehecht. Dit omdat wij een bepaalde soort muziek, de echte geheime zender muziek uitzenden die naar mening van veel zender liefhebbers niet door grote bekende radio- en internet of etherpiraten stream stations gewaardeerd worden. Naar onze mening is het erg belangrijk om deze muziek met de liefhebbers te delen. En als dat niet meer via de ether kan doen wij dit via onze stream. Dit deden we eerst met tegenzin, waarom mogen wij onze liefde voor deze muziek niet via de ether delen. De platen, vinyl singels en artiesten worden toch betaald. Maar goed commercieel gezien zit dit toch anders in elkaar, grote radio stations verdienen er heel veel geld mee. En wij als liefhebbers van het levenslied willen onze passie graag delen. Dit met een niet commercieel aspect. Maar omdat het door de boetes niet leuk is onze hobby en passie via de ether te delen.

Wacht maar af, nu er niet zoveel geheime zenders en piratenstreams via de ether draaien zijn de mensen die Koekoeks klokken verzamelen aan de beurt. Die klokken maken ook veel lawaai en het moet toch ergens weg komen. In de auto branche is er niet veel te verdienen, die elektrische auto’s van tegenwoordig hoor je niet eens. Ik heb ook al eens gehoord dat daar zoemers en piepers op komen omdat je ze niet hoort aankomen. Daar komt vast ook een decibel limiet op.

Nu de ether niet meer met signalen van muziek liefhebbers en geheime zenders verzadigd wordt zijn er wel weer andere signalen die tot overlast leiden. Stel je woont in een gewone straat en hebt een internet, wifi verbinding en modem, laptop met wifi, tablet en/of mobiele telefoon. Dan is de 2.4 ghz band volledig verzadigd. Vooral met die wifi hotspots is het bereik er niet beter op geworden. Het wifi signaal valt bij velen weg. Misschien dat ze daar nu toezicht op gaan houden. Goedemidddag meneer mevrouw, uw wifisignaal is te sterk. U krijg 1 waarschuwing, maar de volgende keer een boete. Het moet ergens weg komen.

Gehieme zender via de ether naar geheime zender stream online

Vandaar wij nu met meer dan 28 echte geheime zender muziek liefhebbers onze passie via de online stream delen. Internet radio en etherpiraten stream staat als je het goed bekijkt nog in de kinderschoenen. Mensen luisteren nu nog via de laptop, pc of bouwradio met een jack kabel en een tablet. Maar de kenners delen mee dat de internet radio en stream stevig groeit. Zo worden er nu al vele radio’s met wifi verbinding via internet en in de winkels verkocht. Dit aantal groeit heel snel en heeft potentie. Een paar jaar geleden draaiden de grote stations alleen maar via de ether en nu is de luister live functie en de website niet meer weg te denken.

Daarom zijn wij vroeg ingestapt op de mogelijkheid om onze passie van geheime zender muziek voor u  via stream en internet te delen.  Het bijkomend voordeel is dat wij nog meer de behoeftes van u als luisteraar in kunnen spelen. Internet is snel en gemakkelijk en daar houden wij ons als geheime zender stream erg mee bezig. Ook interactie via social media is een leuke bijkomstigheid.
Verder zijn we ook van plan om verschillende activiteiten te organiseren, zowel online als offline.

Piraten stream

De website radio olympia etherpitaten stream van onze geheime zender en piraten stream is nu als basis opgezet. Het online internet team en programmeurs zitten niet stil en hebben vele ideeën die de komende tijd ontwikkeld worden. Ook zijn we voortdurend met toch het meest belangrijke bezig. Dat is de apparatuur voor de output, muziek kwaliteit en de verschillende playlists en aangesloten Dj’s. Het kwaliteits level van de streams en geheime zender muziek is het afgelopen jaar stevig gegroeid en naar een hoger level getilt.

Zo zenden wij via een ORBAN Optimod 8400 en hebben we ook een Orban 8500 en 8600 en vele ORBAN PCI kaarten aangeschaft. Passie en liefhebberij voor geheime zender muziek kost geld en kwaliteit vinden wij samen erg belangrijk.    

Ben u een liefhebben van piraten en geheime zender muziek? Luister dan online naar onze kwalitatieve geheime zender stream en piratenstreams.
We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Veel luister plezier tegewenst!
Radio Olympia Team 

Heeft u vragen, tips, opmerkingen of een verzoek. Neem dan contact met ons op.
Welkom bij Radio Olympia geheime zender en piraten stream