Etherpiraten

Wij van Radio Olympia zijn etherpiraten in hart en nieren. Vroeger draaiden wij uitzendingen en marathons in de ether op frequenties zonder vergunning. We draaiden als etherpiraten jarenlang de mooiste Nederlandstalige muziek de ether in. De echte Nederlandstalige levensliederen, maar dan niet steeds diezelfde hits die op de eentonige commerciële radiostations gedraaid worden. Hier kan je nog ontdekkingen doen in het gemoedelijke en diverse muziekgenre!

Etherpiraat

Draaien in de ether is wat we als etherpiraat het liefst van al doen... maar door de waanzinnig hoge boetes tot wel 45.000 euro's is dit kat-en-muisspel voor een etherpiraat nu helaas echt niet meer haalbaar zoals in de goeie ouwe tijd en daarom draaien wij nu op onze piratenstreams. Echte etherpiraten zoals wij hebben normaal een grote afkeer voor het draaien op internet. Maar nu wij als ervaren etherpiraten via het internet draaien merken we dat er steeds meer ervaren etherpiraten met veel ervaring in het vak zich bij ons aansluiten. Het is mooi om te zien hoe er steeds meer ervaren etherpiraten DJ's mee op onze kar springen. Op deze manier kunnen we het draaien en de passie voor muziek wel voortzetten en hebben we maandelijks meer dan 30.000 luisteraars.

Wij etherpiraten draaien het liefst in de ether

Etherpiraten draaien het liefst in de etherHet medium is dus een beetje veranderd, van ether naar internet via onze piratenzenders, maar wij hebben nog altijd dezelfde liefde voor het etherpiraten vak. En wij nemen dat vak heel serieus, en dat doen we voor u, de luisteraar! Het belangrijkste doel van onze passie voor etherpiraterij is nog altijd hetzelfde: wij als etherpiraat willen u, de luisteraar met een grote liefde voor levensliederen van bij ons, laten genieten van de mooiste Nederlandstalige piratenmuziek. Bij ons hoort u niet steeds diezelfde herkauwde hits zoals op de commerciële zenders, bij ons hoor je niet heel de tijd Engelstalige muziek afgewisseld met af en toe een Nederlandstalig nummer. Bij ons echte etherpiraten leer je alleen maar de mooiste muziek kennen. Als je op ons afstemt hoef je niet altijd naar diezelfde enkele grote hits te luisteren. Nee, wij brengen je de beste muziek, zelfs als die nog niet bekend is bij het grote publiek!

Wij draaien als echte etherpiraten nog altijd uit onze heel ruime collectie minder bekende maar o zo mooie Nederlandstalige levensliederen. Wij draaien daarom nog altijd met echte oude vinylplaten, en dat zal altijd zo blijven! De grote zenders blijven het gros van het mooie aanbod aan Nederlandstalige muziek negeren, en daarom blijven wij ons als echte etherpiraten inzetten om die mooie muziek toch tot bij u in de huiskamer, in de auto of op de werkvloer te brengen zodat u ervan kan genieten.