Olympia Top 1000

Na een jaar afwezigheid van de top 200 pakt Olympia Radio het dit jaar iets groter aan: de Olympia Radio Top 1000 zal van 21 tot en met 25 februari gedraaid worden. En om de lijst samen te stellen hebben we jouw hulp nodig! Stuur je lijst met favoriete platen via deze pagina in.

Je kunt hieronder zoeken op titels en artiesten. Wanneer het zoekresultaat een artiest is, kun je hierop klikken om alle titels van die artiest te zien. Gevonden titels kun je slepen naar je favorietenlijst (maximaal 15 nummers) of de lijst met je tips (maximaal 5 nummers). Behalve naar een artiest/titel zoeken is er ook de "verras me" knop om een aantal willekeurige nummers te krijgen. Heb je je favoriete nummer niet gevonden? Voeg hem dan (eenmalig) toe aan de zoekresultatenlijst en sleep het nummer dan naar je favorietenlijst.

Per persoon (mailadres) is 1 inzending toegestaan; na insturen krijg je op dit e-mail adres een verzoek om je inzending te bevestigen. Pas nadat dit gebeurd is, telt je inzending mee. Geen bericht ontvangen? Kijk dan ook even in je spambox, wie weet is het daar terecht gekomen. Ook daar na een uur niets te vinden? Neem dan contact op.

Veel plezier met het samenstellen van je lijst, en luister mee naar de top 1000 van 21 tot en met 25 februari!

Nummer niet gevonden door (een deel van) de artiest/titel in te vullen in het grijze "Zoeken" deel verderop? Voeg het dan toe door hier Artiest en Titel in te geven!
Zet nummer in zoekscherm
Je e-mail adres wordt alleen gebruikt om een verificatie mail te sturen
Stuur in
 
Maximaal 15, tellen dubbel mee
 
Maximaal 5