Piratenhits en piraten radio

Bij piraten Radio Olympia hoor je de beste Piratenhits online. De beste piratenhits uit goeie oude tijd toen deze nog vanuit de ether radio frequenties werden uitgezonden. Vanaf nu kunt je via internet op ons radio station voor de mooiste piratenhits afstemmen. Met een team van meer dan 30 piraten Dj's die vroeger via de ether de beste muziek en hits draaiden. Nu draaien wij net als vroeger, maar nu online piraten radio via internet.

Online piratenhits via internet

Overdag kunt u luisteren naar onze beste piraten platen. Onze playlists zijn volledig door ervaren ether piraten samengesteld. Hierdoor luister je altijd online naar de mooiste muziek. ‘s avonds en in het weekend zijn er altijd live Dj's en programma’s. Hier kun je ook jou mooiste piratenhit aanvragen via 'verzoek mogelijkheid' op onze internet pagina.

Om online naar de beste en mooiste radio oude piratenhits te luisteren kun je op de bovenstaande "luisterlive button" klikken. Voor meer informatie of het aanvragen van piratenhits kun je ook via het contactformulier of telefonisch contact op nemen. Wij draaien tenslotte voor jou de mooiste muziek en platen. Dit van de bekenste piraten artiesten.

Piratenhits zijn gemoedelijke levensliederen. Het zijn de hits en muziek die nog niet is doorgebroken bij het grote publiek. Hierdoor waren deze liederen doorgaans alleen via illegale ether piraten te beluisten. Maar omdat het illegaal uitzenden van pirantenhits via de ether nu niet meer haalbaar is zijn wij met Radio Olympia deze muziek middels online stream via internet gaan uitzenden. Dit omdat de vraag naar het levenlied erg groot is en er maar weinig goede piratenzenders online te vinden zijn.

Piraten radio Nerderlandstalige muziek en hits

Piratenhits zijn voornamelijk niet de Nerderlandstalige muziek van nu. Natuurlijk worden er op de piraten radio ook wel moderne Nerderlandstalige nummers en hits van bekende artiesten gedraait. Maar als hoofdzaak puur de oude hits van vroeger. Dit is ook waar ether piraten voor stonden. Zo draaien wij voornamelijk vinyl singels wat ook de warmte en gezelligheid van vroeger terug brengt.  Deze werden voornamelijk via illegale piraten radio in de ether gebracht. Zij hebben zich in het levenslied gespecialiseerd en brachten dit op de wijze zoals het hoort. Altijd met spraak en muziek werden de beste piratenhits gedraaid. 

Piratenhits en muziek is eigelijk muziek die niet bij het grote publiek doorbreekt. Zoals de hits van Jan Smit, Nick en Simon, Guus Meeuwis en Frans Bauer zijn geen piratenhits. Dit wordt door het Nederlandstalige gerne zeker wel eens gedraait. Maar heeft niet de prioriteit.

Bij Olympia piraten radio worden de echte hollandse platen en singels gedraaid. Dit is bij ons als piraten online internet radio een must. 

Er zit duidelijk verschil tussen moderne Nerderlandstalige muziek en piratenhits.

In de studio hebben zij meer dan 5000 piraten platen en singels. De muziek die via de radio gedraaid wordt zijn o.a. vinyl singels van bijvoorbeeld: 

- De Paladijns

- Theo En Z/N Troubadours

- The Cats

- John Lamers

- Highway

- Frank & Mirella

- New Four

- Kristina Bach

- The Calimero's

- The Evening Stars

- Die Flippers

- The Belcanto's

- Henk Wijngaard

- Dana Winner

- Duo Onbekend

- Het Radi Ensemble

- The Sunstreams

- Arne Jansen 

- Sneeuwbal Trio

- Leni Und Ludwig

En over het algemeen veelal Telstar muziek wat uitgebracht is door o.a Johnny Hoes.

Het bovenstaande is een klein overzicht van de piratenhits die u bij Olympia piraten radio kunt luisteren.