Radio Olympia luisteren via uw tv

Veel van onze luisteraars luisteren via onze site op hun PC naar Radio Olympia. Dit werkt goed, maar niet iedereen heeft een PC in de woonkamer staan. Gelukkig is er een manier om via de TV naar Radio Olympia te luisteren. Veel mensen hebben tegenwoordig een SMART TV, oftewel, een TV waarop je verschillende apps zoals YouTube en Uitzending Gemist kunt installeren.

 

In deze korte video wordt uitgelegd hoe je een app installeert op een Samsung TV:

 

 

 

 

 

 

 

Zoek in de app store van je TV (bij Samsung is dat ‘Samsung Apps’) naar de app ‘TuneIn’ en installeer deze app. Wanneer je TuneIn voor de eerste keer gebruikt, moet je ons eerst opzoeken. Hieronder staat kort in 5 stappen beschreven hoe je dit doet. De foto's waarnaar wordt verwezen staan onder het artikel.

  1. Open de app TuneIn (Foto 1)
  2. Klik op het zoek icoontje aan de linkerkant (vergrootglas) en zoek naar ‘Olympia Radio’ (Foto 2)
  3. Selecteer het juiste resultaat en Radio Olympia begint te spelen (Foto 3)
  4. Door op het hartje aan de rechterkant van het scherm te klikken, zet je Radio Olympia in de favorieten, zodat je de volgende keer na het starten van TuneIn makkelijk opnieuw naar Olympia kan luisteren (Foto 4)
  5. Klik de volgende keer als je TuneIn opent op het hartje aan de linkerkant, om Radio Olympia weer aan te zetten (Foto 5)


Veel luisterplezier!!