Waterontharder bij Olympia Radio

Een waterontharder werkt uitstekend voor een kalkvrije woning of badkamerKringen op het aanrecht, kalkaanslag op je sanitair, strepen na het ramen wassen en leidingen die dichtslibben; allemaal te voorkomen met een waterontharder. Deze ongemakken komen door de kalk in het Nederlandse leidingwater. In welke mate de kalk in je water voorkomt, heeft te maken met de regio waarin je woont. Een waterontharder haalt deze kalkdeeltjes uit je water en maakt het water zacht. En zacht water brengt vele voordelen met zich mee. BWC Waterontharders is leverancier en installateur van een hoogwaardige kwaliteit waterontharders en heeft al meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. 99% van de klanten wil niet meer zonder de waterontharder! Ook wij bij Olympia Radio hebben nu een waterontharder

Voordelen van een waterontharder

Een waterontharder brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je na installatie genieten van kalkvrij sanitair. Ook wordt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. Hard boenen op kalkaanslag is immers niet meer nodig en schoonmaakmiddelen heb je ook niet meer zoveel nodig. Het water neemt de zeep en de schoonmaakmiddelen makkelijker op, waardoor je ook een stuk minder hoeft te gebruiken. Een ander voordeel is dat je huid en haar zachter worden en huidproblemen verminderen. Genoeg redenen dus om tot aanschaf van een waterontharder over te gaan.

Omega serie waterontharder bij Olympia Radio

BWC heeft haar eigen waterontharder productielijn. Deze worden geproduceerd in Amerika en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Binnen deze waterontharder lijn zijn verschillende series en modellen, zodat er voor elk huishouden wel een geschikt model is. Of je huishouden nu uit 1 of 6 personen bestaat, BWC heeft een waterontharder op maat voor je. Dankzij hun ervaring, kunnen de medewerkers van BWC je precies vertellen welk model bij jou past!

Meer weten over de werking van een waterontharder?

Wil je meer weten over de werking van waterontharders? Neem dan een kijkje op de website hier wordt de werking van een waterontharder besproken en vraag direct vrijblijvend advies aan.