Friese piraten deze combinatie van 2 dj's bij Radio Olympia

Friese piratenhits luister je bij radiostation Olympia. Onze Friese piraten dj's Radio Batavier (Sjoerd Pijl) uit Dronrijp en het 3D Team Oudega vormen de combinatie uit Friesland en brengen de beste hits ten gehore. Piratenhits, Hollandse hits en Nederlandstalig muziek rechtstreeks vanuit Friesland gedraaid. Ook wordt er veel vanuit Leeuwarden, Heerenveen en Drachten piraten geluisterd 

Geheime zender uit friesland

De geheime zender uit Friesland is alleen voor de echte liefhebber van piratenhits. De beste piratenplaten worden door onze piraten dj's gedraaid. Zing mee met bekende artiesten, bands en duo's. Er worden uiteraard ook de nog niet ontdekte levensliederen gedraaid. Zo ontdek je welk aanstormend talent de beste piratenhits uitbrengt. We zijn geen Friese piraten zender maar onze dj's komen uit Twente, Drenthe en Friesland en draaien wij momenteel met 30 dj's op onze piratenstream. Dit doen wij omdat de boetes voor draaien in de ether te hoog zijn geworden.

Beste Nederlandstalig bij Friese piraten Drachten

Friese piraten vind je dus via het internet, voor iedereen toegankelijk. Olympia Radio is nummer 1 wanneer het op Friese piraten aankomt: 2 van onze 30 dj's komen uit het hoge noorden en draaien de allergrootste én de onbekende Nederlandstalige hits. Veel afwisseling, want de Friese piraten draaien niet steeds hetzelfde zoals dit op commerciële zenders het geval is. Ook niet de hele tijd Engelstalig maar puur honderd procent Hollands. Nederland heeft op het gebied van muziek heel wat moois te bieden en onze Friese piraten selecteren de prachtigste meezingers. Luister naar de Friese piraten op het werk, thuis of op vakantie. Weet jij Nederlandstalige muziek ook zo te waarderen? Ben je die commerciële zenders met veel Engelstalig ook zo moe? Zoek onze geheime zender. Want de Friese piraten, die zijn er voor jou.