Adverteren bij Radio Olympia


In de ruim 3 jaar dat Radio Olympia actief is als internet radiostation zijn we erin geslaagd om een unieke positie in te nemen met populaire Nederlandstalige-, streek-, piraten- en volksmuziek. Dit is te merken in bijvoorbeeld de grote schare volgers via sociale media als Facebook en Twitter (10.000+) en een steeds groeiend aantal luisteraars en reacties.

Opleidingsniveau als onder leeftijdsgroepen en regio’s

Het is ook niet verwonderlijk; de opzet van het station is professioneel met een solide basis van betrokken DJs die naam gemaakt hebben in de wereld van de radiopiraterij en waarvan het enthousiasme herkend wordt door de luisteraars. Hierdoor wordt er intensief naar geluisterd en is men betrokken. Het luisterpubliek is divers, zowel op het gebied van opleidingsniveau als onder leeftijdsgroepen en regio’s.

Een breed publiek

Radio Olympia wordt niet alleen op de computer beluisterd, maar staat ook standaard aan op bouwlokaties, kantoren en in bedrijfshallen: er komt steeds meer techniek beschikbaar om overal naar webradiostations te kunnen luisteren. Denk hierbij aan audioapparatuur met ingebouwde internet functionaliteit, smartphones met steeds betere verbindingen en mogelijkheden om in de auto te kunnen luisteren. Het steeds beter, goedkoper en overal beschikbaar worden van internet zorgt ervoor dat Radio Olympia altijd en overal te beluisteren is.

Al vanaf 50,- euro per maand

Dit maakt dat er een divers publiek luistert naar Radio Olympia, en waardoor het interessant kan zijn om uw bedrijf te promoten via ons radiostation. Wij bieden hiervoor diverse manieren; van een logo of banner op de website tot naamsvermelding in programma’s of commercials. Al vanaf 50,- euro per maand zijn er mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar en/of hoorbaar te maken voor het publiek van Radio Olympia, en wij denken graag mee om binnen uw budget de meest optimale oplossing te vinden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op met onze commerciele medewerkers via adverteren@olympia-radio.nl – zij kunnen u ook inzicht geven in luistercijfers en -publiek.